Sponsori - Hattrick University

Du-te la conținut

Meniul principal :

Sponsori

Sponsorii şi suporterii controlează sursele de venit, deci te sfătuim să ai o bună relaţie cu ei şi să le menţii dispoziţia la nivele înalte, vei avea numai de câştigat. De starea lor de spirit depind în bună parte încasările clubului tău, neluând în calcul vânzările de jucători. Încasările de la sponsori depind de numărul suporterilor şi de divizia în care te afli. Starea de spirit a sponsorilor este mult mai stabilă şi mai echilibrată decât starea de spirit a suporterilor.

- Rezultatele obţinute sunt importante, dat fiind faptul că victoriile vor aduce cu ele mai mulţi bani în săptămâna următoare.
- Un factor extrem de important este dat de purtătorii de cuvânt. Acest specialist nu se mai poate angaja, toate cluburile primesc din din oficiu avantajele unui purtator de cuvant de nivel 5. 


Sponsorii preferă sa sprijine un club cu o imagine bună. Cu cât echipa are mai mult succes si cu cât fanclub-ul este mai mare, cu atât imaginea echipei este mai bună şi banii daţi de sponsori echipei mai mulţi. Purtătorii de cuvant ajută la ameliorarea imaginii clubului. Starea sponsorilor poate fi văzută la pagina Finanţe.

 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal