Siteurile_ajutatoare - Hattrick University

Du-te la conținut

Meniul principal :

Siteurile_ajutatoare11. Siteurile ajutatoare

Trăim într-o epocă modernă în care CHPP-urile, mai mult sau mai puţin utile, ne-au inundat existenţa în hattrick. Pentru un management mai bun al academiei, vă recomand cu multă căldură Hattrick YouthClub:

Utilizându-l, nu va mai fi nevoie să ţineţi evidenţa jucătorilor cu pixul pe hârtie, a calităţilor jucătorilor în excel sau a notiţelor antrenorilor în word, ci le veţi avea ordonate într-un singur loc. Pe lângă asta, baza de date a siteului conţine arhive în care puteţi vedea dacă nu cumva jucătorul vostru a mai fost refuzat de altcineva în trecut sau dacă nu cumva are geamăn… Ce-or fi ăia gemenii? Vă las să descoperiţi pe site.

Vă faceţi cont foarte simplu, importaţi acolo jucătorii voştri, meciurile, antrenamentele şi vă bucuraţi de opţiunile sale. Pentru majoritatea lucrurilor importante, aveţi filmuleţe YouTube pe prima pagină a siteului în care vi se arată cum se face. Simplu şi util. Pentru mai multe detalii, puteţi citi acest articol scris de cei ce l-au tradus pentru noi în limba română: (14265
).

Bibliografie:

http://www.hattrick-youthclub.org

Academia de Tineret - scris de _napo_

Cea mai performantă academie de juniori - scris de Yndy_

Hattrick Youthclub - maxim din academie- scris de LM_--

www.hattrick.org/Help/Rules/Youthgamerules.aspx


Mulţumiri tuturor celor care şi-au adus aportul pentru rândurile de mai sus: Adobe, bogayman, _napo_,  LM_–, kaiserfranz66, hattrick youthclub, hattrick romania, celor pe care i-am uitat, celor din Academia de Tineret şi celor care ajută la descoperirea şi aprofundarea noţiunilor despre academie.

Aceasta este o copie a un articol publicat de catre Mircea_ pe blogul
"Academia de tineret"
 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal