Sistemul de Cupe - Hattrick University

Du-te la conținut

Meniul principal :

Sistemul de Cupe

Cupe Naționale și Cupe Divizionale

Principala schimbare adusă este aceea de a diviza Cupele Naționale în două categorii. În ligi care au maxim șase divizii active, o singură Cupă Națională va avea loc, dar în premieră, toate echipele din sistemul ligii vor participa în ea. În ligile mai mari, vom adăuga Cupe Divizionale pentru diviziile mai jos de șase. În aceste cupe, echipa ta va juca doar împotriva adversarilor din aceeași divizie, iar campioana de la finalul sezonului va fi numită Campioana Cupei Divizionale respective.

Cupe Challenger

Atât Cupele Naționale cât și cele Divizionale vor fi acompaniate de cupe secundare și terțiare. Acestea sunt cupe clasate ca fiind inferioare în care echipele care ies din cupa principală vor putea intra. Acest lucru asigură că faptul că pierzi unul sau două meciuri nu înseamnă că experiența cupei se va încheia pentru tine în acel sezon. Vei avea trei meciuri de cupă asigurate în orice sezon, dar dacă pierzi unul din primele meciuri din cupa principală, vei fi plasat într-o cupă care, probabil, are un nivel al competiției mai propice. Vei avea în continuare ocazia de a câștiga un trofeu, doar că el va fi unul mai modest.

Sistemul Cupelor Challenger va avea patru competiții diferite, fiecare având un trofeu unic și câte un câștigător separat.

În tabelul de mai jos vedem cum arată sistemul de cupe în noul format. Pentru seria VII (Cupa Divizionară) se foloseşte un tabel identic Cupei Naţionale, cel în care au drept de joc doar echipele din primele 6 divizii.

Cupa Naţională / Divizionară
- Echipa eliminată în turul I trece în Smarald

- Echipa eliminată în turul I
I trece în Rubin
- Echipa eliminată în turul III trece în Safir

- Echipa eliminată în turul IV trece în Safir

- Echipa eliminată în turul V trece în Rubin

- Echipa eliminată în turul V
I trece în Smarald

Cupe Challenger
Smarald si Rubin
- Echipele eliminate în turul I al cupei Smarald sau turul I al cupei Rubin trec în turul I, respectiv turul II al Cupei de ConsolareÎn aceste condiţii, primele două etape ale Cupei Naţionale ar arăta în felul următor: (considerăm întotdeauna în acest tabel că o echipă cu utilizator uman va învinge o echipă bot chiar dacă acest lucru nu este obligatoriu fie aşa).

Analizând un pic aceste două tabele, putem trage concluzia că în Safir şi în Cupa de Consolare vor participa cu precădere echipe din divizia a VI-a. Nici Rubin nu pare a avea un nivel foarte mare dar nu se ştie niciodată ce echipe vor renunţa la cupa naţională pentru a încerca să câştige un trofeu de tip Challenge. În Smarald se va începe cu un nivel foarte slab însă câştigătoarea acestui trofeu va fi probabil una dintre echipele care ies în turul 6 din cupa naţională şi se alătura cupei Smarald în săptămâna 7.

Mai jos avem un tabel cu un rezumat al sistemului de cupe. Cine joacă, unde joacă, unde are influenţă asupra spiritul echipei şi încrederii în sine şi unde nu sau câtă experienţa se câştigă în fiecare dintre meciurile diverselor cupe.
ATENŢIE: spiritul echipei şi încrederea în sine contează în fiecare dintre aceste meciuri, numai că la fel ca în meciurile amicale, in cupele Challenge si Consolare, nu va există opţiunea de "Meciul sezonului, Normal sau Relaxat" şi se va juca implicit pe "Normal". Deci NU se joacă precum în turnee, cu nivele fixe ale spiritului echipei sau încrederii în sine.


N=Nationala (Sistem vechi de cupa)
D=Divizionara (Doar seria VII)
2=Secundara (Challenger - Smarald, Rubin, Safir)
3=Tertiara (Cupă de Consolare)
TS+TC+SU = Spiritul echipei, incredere in sine si dispozitie fani
CAR+ACC = Cartonase si accidentari
EXP = Experienta (1=Liga)
Spectatori - (AI=Amical international)

 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal