Premii - Hattrick University

Du-te la conținut

Meniul principal :

Premii

Dacă termini pe primul, al doilea, al treilea sau al patrulea loc vei primi un premiu în bani. Cât de mult depinde de locul obţinut şi divizia în care a fost obţinut. Există şi un bonus de 200 000 Lei pentru golgheterul seriei, care se plăteşte după ultimul meci din serie. Dacă doi jucători sunt la egalitate, ambii proprietari primesc banii, dar dacă cei doi jucători evoluează pentru acelaşi club, banii se vor primi numai o dată.

Dacă promovezi vei primi o primă de promovare pe lângă banii pentru locul obţinut. Mai mult, promovarea îţi va mări şi clubul suporterilor; vei avea cu 10% mai mulţi suporteri (în mod similar, dacă retrogradezi, vei pierde 10% din suporteri). Însă dacă beneficiezi de promovare suplimentară vei primi doar creşterea numărului de suporteri.

Premii loc divizie:


Premiile pentru câştigarea cupei sau accesul într-o anumită faza a competiţiei sunt identice cu cele pentru Hattrick Masters. Pentru a obţine un premiu în bani pentru parcursul înHattrick Masters trebuie atins un nivel minim de optimi de finală. Pentru a obţine un premiu în bani pentru parcursul în cupa trebuie atins minim turul 4. În dreapta avem tabelul complet al premiilor din cupă şi Hattrick Masters. Premiile din aceste tabele sunt exprimate în lei iar turul care corespunde fiecărei faze din tabelul cupei este valabil în cazul României şi al restului de ţări care în care finală se joacă în turul 13. Pentru restul de ţări se poate face abstracţie de numărul turului prezent în tabel (T4, T5...T13)
La finalul fiecărui sezon trebuie să adunăm aceste primii cu veniturile primite în urma vânzării abonamentelor, venit care este dat de numărul membrilor din clubul suporterilor înmulţit cu 30.

Noţiunile prezentate în acest site nu sunt decât într-o mică măsură descoperite de către mine, în decursul celor 10 ani de hattrick. Multe din aceste informaţii au fost obţinute de către sute de împătimiţi ai acestui joc. Aici se încearcă doar punerea cap la cap a acestor informaţii pentru că voi să aveţi o experienţă mai frumoasă şi mai plăcută în cadrul acestui joc. Pentru feed-back puteţi folosi pagina de contact . În hattrick mă găsiţi aici

 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal