Loialitatea jucătorilor - Hattrick University

Du-te la conținut

Meniul principal :

Loialitatea jucătorilor

Loialitatea:
Jucătorii cu un nivel înalt de loialitate faţă de club joacă mai bine. Loialitatea creşte odată cu timpul petrecut la club.

Există două tipuri de loialitate:

Bonusul de loialitate

În fiecare zi consecutivă petrecută la club, un jucător va deveni puţin mai ataşat şi mai loial echipei. Cu cât devine mai ataşat şi mai loial, cu atât joacă mai bine. Loialitatea se câştigă rapid la început, apoi din ce în ce mai încet pe măsura trecerii timpului. Nivelul maxim de loialitate e atins după trei sezoane, dar cel de mijloc după 12 săptămâni.  Bonusul maxim: +1 nivel la toate calităţile (în afara rezistenţei), după 3 sezoane (336 zile).

Exemplu: Adam Adams are Construcţie bun, Apărare acceptabil şi nivelul de loialitate maxim (divin). El va juca la fel ca un jucător cu Construcţie excelent şi Apărare bun (evoluţia reflectându-se în rating-ul său de stele).

Nivelul de loialitate al jucătorului va fi afişat pe pagina acestuia (vizibil tuturor utilizatorilor), folosind scara de nivele pentru calităţi. Jucătorul primeşte bonusul întreg când atinge nivelul divin de loialitate. Jucătorii de la tineret încep de la nivelul divin.  Atenţie: Jucătorul îşi pierde loialitatea faţă de club dacă e vândut unei alte echipe. Aşadar, dacă mai târziu îl cumperi înapoi, trebuie să-i creşti din nou nivelul de loialitate.

Bonusul pentru clubul de origine
Jucătorii care au jucat dintotdeauna pentru clubul de origine, de pildă cei promovaţi de la tineret, vor da mai mult pe teren pentru clubul de care li se leagă cele mai frumoase amintiri. Bonus: +0.5 nivel la toate calităţile (în afara rezistenţei). Jucătorii care au jucat pentru clubul de origine de-a lungul întregii cariere vor fi indicaţi pe pagina lor printr-o iconiţă. Atenţie: jucătorii de la tineret vânduţi şi apoi răscumpăraţi nu vor primi acest bonus.

Primirea ambelor bonusuri
Un jucător poate primi ambele bonusuri. Când promovezi un jucător de la tineret (fireşte, nu are importanţă dacă foloseşti reţeaua de scouteri sau academia), acesta va primi un bonus de 1.5 nivele la toate calităţile (în afara rezistenţei) până când îl vinzi.


 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal