Individual - Hattrick University

Du-te la conținut

Meniul principal :

Individual

Descriere

Antrenamentul individual reprezintă o particularitate a academiei întrucât este singurul tip de antrenament care nu se regăseşte la echipa de seniori. Ce calitate se antrenează? Fiecare jucător din teren va primi antrenament la una din calităţile care contează pentru poziţia pe care el a jucat. Spre exemplu, un jucător care a jucat pe poziţie de atacant va avea cele mai mari şanse să primească antrenament la calitatea de Atac, apoi mai puţine şanse să primească antrenament la calitatea de Pase şi şi mai puţine şanse la Extremă. Similar, un mijlocaş poate primi antrenament la una dintre calităţile care îl caracterizează: Construcţie, Pase, Apărare şi aşa mai departe.

Dacă la avantajele ‘individualului’ notăm antrenarea tuturor jucătorilor din teren, dezavantajele constă în faptul că antrenamentul se poate exercita şi asupra nivelurilor plafonate, deci fără efect în acel caz, şi în faptul că acea cantitate de antrenament oferită este mai mică decât în cazul antrenamentelor clasice; undeva pe la 50%.
Acest tip de antrenament poate fi o opţiune bună pentru a antrena mai mulţi jucători “mediocri”, dar nu este recomandat pentru a maximiza cât mai repede o vedetă. În cazul în care vă tentează, trebuie să aveţi răbdare mai mare pe termen lung.

Mai multe detalii despre academie puteţi citi în capitolul dedicat juniorilor. 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal