Forma jucatorilor - Hattrick University

Du-te la conținut

Meniul principal :

Forma jucatorilor

IN CONSTRUCTIE

Cu cât forma jucătorului este mai mare, cu atât mai bine va evolua. Forma reflectă o combinaţie de stări fizice şi psihice.
Pe pagina jucătorului poţi vedea forma curentă, cea care este luată în considerare la calcularea meciurilor. Un jucător excelent în formă mizerabilă este mai slab decât un jucător acceptabil în formă bună, spre exemplu.  Forma curentă este afectată negativ de antrenamentul de rezistenţă: cu cât procentul acestui antrenament este mai ridicat, cu atât mai mare este efectul negativ asupra formei.
În plus, există o formă de fundal "ascunsă", care este folosită la calculul tendinţei formei curente. Săptămânal, la antrenament, forma curentă a fiecărui jucător se va schimba spre forma de fundal.  Forma curentă nu se schimbă brusc pentru a o urmări pe cea de fundal, ci se mişcă în paşi mici în câteva săptămâni, cu paşi mai mari daca e îndepărtată de cea de fundal.
După ce forma curentă s-a schimbat în timpul antrenamentului, există şansa ca forma de fundal să se schimbe pentru fiecare jucător. Fiecare jucător are aceeaşi şansă individuală de schimbare a formei de fundal, şi nu poţi face nimic ca să schimbi această formă.  

Însă când şansele decid ca forma de fundal să se schimbe, există mai mulţi factori care influenţează care va fi forma de fundal:

-
Dacă jucătorul a jucat în acea săptămână. Foarte important!
- Intensitatea antrenamentului - cu cât e mai mare cu atât mai bine.
- Antrenorul de forma - aduce un bonus de pana la o treapt
ă de formă.
- Antrenorul - cu cât este mai priceput, cu
atât forma este în general mai bună.
-
Secunzii - aceştia îmbunătăţesc şi ei forma cu maxim jumatate de treaptă 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal