Actualizări - Hattrick University

Du-te la conținut

Meniul principal :

Actualizări

Actualizări si calendar


Meciurile din hattrick sunt cele mai aşteptate momente ale săptămânii însă exista alte câteva momente importante.
- La actualizarea de antrenament ce se desfăşoară joi seara, jucătorii îşi îmbunătăţesc calităţile, în funcţie de antrenamentul primit şi de asemenea îşi pot modifica formă. Aceasta este principala actualizare din punct de vedere sportiv.
- În plan economic, actualizarea de vineri spre sâmbătă noapte este cea mai importantă, este momentul în care se actualizează principalii parametri ai clubului şi cel mai important, statutul financiar.
- Alte momente importante sunt cele de după fiecare meci, cu influenţa partidelor asupra jucătorilor (accidentări, creştere de experienţă) sau în fiecare luni când se actualizează scăderea calităţilor la jucătorii mai bătrâni de 27 de ani şi/sau cu skill peste titanic.
Cunoaşterea cu exactitate a momentelor şi a actualizărilor poate ajuta în luarea multor decizii cum ar fi cumpărarea jucătorilor sau concedierea/angajarea specialiştilor, de exemplu.

Actualizări săptămânale

GHID AL INTERSEZONULUI


În tabelul de mai jos putem vedea calendarul întregului sezon dar şi al intersezonului. O specificaţie ce ar trebui adăugata pentru acest tabel:
Sâmbătă în săptămâna 16: Nu se dispută meciuri. Resetarea Spiritului Echipei la nivelul "liniştiţi", a încrederii în sine la nivelul "decentă", a sponsorilor la "mulţumiţi". Starea suporterilor se va reseta doar parţial la sfârşitul sezonului. Ea se va mişca doar până la jumătate în direcţia nivelului mediu. Se actualizează programul meciurilor în ligă.

Programul campionatului

Notă: prima echipă joacă acasă, numerele reprezintă clasificarea echipelor înainte de prima etapă.

Etapa 1: 1-2, 3-4, 5-6, 7-8Etapa 14: 2-1, 4-3, 6-5, 8-7

Schimbarea seriei
În saptamana 16 (intersezon) se va permite unor echipe să se mute în altă serie.
- Fereastra va fi deschisă de joi (ora HT 00:00) până vineri (ora HT 23:59).
- Nu vă puteţi muta în altă serie decât dacă jucaţi în ultima sau în
penultima divizie a ţării echipei voastre.
- Nu puteţi schimba locul decât cu o echipă bot.

Pentru a schimba locul cu o echipă bot, apăsaţi pe linkul din dreptul acelei echipe, pe pagina seriei sale. Atenţie: nu puteţi schimba locul decât cu o echipă bot (care are logo-ul cu robotul), nu şi cu una fără proprietar uman, dar care nu a devenit încă bot. O
pţiunea nu este încă disponibilă în ţările cu puţini utilizatori.

Numele nou
În timpul săptămânilor 15 şi 16 îţi poţi redenumi clubul, dar poţi face asta o singură dată pe sezon. Vei fi nevoit să plăteşti 200 000 Lei întrucât trebuie să fie schimbate echipamentele, materialele promoţionale, etc. Vei pierde şi 3% din suporteri, celor mai fanatici dintre ei fiindu-le greu să te ierte pentru abandonarea numelui echipei.
În acelaşi timp poţi schimba şi numele "scurt" al echipei, cel care apare în raportul de meci. Asigură-te că respecţi politica privitoare la nume (vezi "Regulile Casei") atunci când îţi redenumeşti clubul.

Numele nou - trebuie să nu fie mai lung de 50 caractere. Numele mai lungi de 19 caractere pot fi afişate incomplet în clasamentul seriei.
Numele prescurtat -
trebuie să aibă minim 2 caractere şi maxim 10. Ele nu pot conţine caractere speciale sau spaţii.

Schimbă regiunea

Poţi schimba regiunea de care aparţine clubul la sfârşitul sezonului, între săptămânile 15 şi 16. Această schimbare va cauza o uşoară scădere în loialitatea suporterilor şi va costa 200 000 Lei.

Acceptă promovarea dacă există locuri libere

Calculele pentru promovare şi retrogradare se fac după ultimul meci al sezonului. Echipele bot vor fi programate să se îndrepte spre ultima divizie. Asta înseamnă că, după mutarea echipelor bot, ar putea apărea locuri libere în divizia superioară celei în care joci acum.
Acceptarea unui astfel de loc este opţională, iar aici poţi alege acceptarea promovării în acest mod, dacă ea va fi posibilă. Nu vei fi anunţat în vreun fel despre existenţa şanselor la promovare, aşa că îţi recomandăm să faci alegerea din timp. Îţi poţi schimba opţiunea în orice moment din timpul sezonului, până la termenul limită al trimiterii ordinelor pentru ultimul meci de ligă.

Meciurile de Cupă
În Cupa României joacă cele mai bune echipe cu cele mai slabe. În turul 1 joacă 32.768 de echipe, ultima echipă participantă este echipa clasată pe locul 1368 dintre cele care au terminat pe locul 7 în seria 8. (în condiţiile curente). Împerecherea se face astfel:

Nr. 1368 din cele care au terminat pe locul 6 în seria 8 vs. Campioana României
Nr. 1367 din cele care au terminat pe locul 6 în seria 8 vs. Vicecampioana României
etc...

Dacă o echipă a rămas fără manager, ea se transformă într-o echipă bot în următoarele momente ale sezonului:
- înainte de primul tur de Cupă
- după etapa a 7-a de campionat
- după etapa a 14-a de campionat

Durează 7 săptămâni de nelogare pentru ca o echipă să rămână fără manager. Respectiva echipă va juca mereu cu ultima asezare standard decisă de fostul manager. Înainte de tur sau retur, va deveni echipă “bot” (botificarea are loc marţea), aliniind o formaţie 4-4-2 cu jucători slabi.


Promote Manager - program pentru calcularea promovărilor şi a retrogradărilor pentru viitorul sezon.
Description -
Promotion Manager (PM) is a freeware that Hattrick users use for calculating promotion/demotion and analyzing series, teams. It's useful to prepare players, finance, etc. for play-off matches and next season. You are free to use PM for uncommercial purposes. Promotion Manager Web Site


Noţiunile prezentate în acest site nu sunt decât într-o mică măsură descoperite de către mine, în decursul celor 10 ani de hattrick. Multe din aceste informaţii au fost obţinute de către sute de împătimiţi ai acestui joc. Aici se încearcă doar punerea cap la cap a acestor informaţii pentru că voi să aveţi o experienţă mai frumoasă şi mai plăcută în cadrul acestui joc. Pentru feed-back puteţi folosi pagina de contact . În hattrick mă găsiţi aici

 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal